Architect's Master Class

Architect's Master Class er et 5 dagers hands-on kurs og er det ultimate kurset for den eksisterende og kommende arkitekten. Kurset kjøres som en Master Class, hvor en Master arkitekt deler sin erfaring og perspektiv, og samhandler med studentene. Kurset har tre deler, fordelt på prosess og teknologi, metodikk med actor model og IDesign-metoden for analyse og design.

Kurset viser arkitekten hvordan man kan ta en aktiv lederrolle på alle tre aspekter i sammenheng. Når man lager et design, kan man ikke skille prosessen fra design fra teknologi - alle tre må jobbe i en symbiose. Mens kurset viser hvordan man skal designe moderne systemer, setter det fokus på "hvorfor" og begrunnelsen bak ulike designbeslutninger. Du vil se typiske retningslinjer for design, beste praksis og fallgruver, samt nøkkelprosessene som kreves av dagens moderne arkitekter.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å lære og forbedre arkitekturferdighetene dine med IDesign, og del din lidenskap for softwarearkitektur.

 

Juval Löwy

Juval Löwy er grunnleggeren av IDesign og en Master Software Architect som spesialiserer seg i system- og prosjektdesign. Juval har vært mentor for hundrevis av arkitekter over hele kloden og har delt sin innsikt, teknikker og gjennombrudd innen arkitektur, prosjektdesign, utviklingsprosess og teknologi.

Juval har deltatt i Microsofts interne strategiske designgjennomganger for C #, WCF og relaterte teknologier. Juval er en hyppig foredragsholder på store internasjonale konferanser. Juval har gitt ut en rekke med artikler og flere bestselgere. Microsoft har anerkjent Juval som en softwarelegende og en av verdens største eksperter og industriledere.

 

Juval Löwy er tilbake i Trondheim i oktober 2019

Vi er stolte av igjen å kunne presentere et av verdens største navn innen softwarearkitektur - Juval Löwy. Etter et fantastisk kurs høsten 2018 kjører vi en rerun av iDesigns Architect’s Master Class.

Fra 21. til 25. oktober har vi et 5-dagers hands-on kurs med Juval hvor du virkelig får utfordret deg!

Tid | Sted | Pris

Tid: Mandag 21. okt - fredag 25. okt 2019 fra kl 0900 - ca 1830 (+/- 30min)
Sted: Webstep lokaler på Torget, Kongensgate 16 i Trondheim - se kart
Pris: 5 dagers kurs - NOK 18 000,-

Forberedelser

Vi sender deg informasjon om nødvendige forberedelser i god tid før kurset.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med
Dagfinn Haslebrekk - dagfinn.haslebrekk@webstep.no / 951 41 045
Nadeem Qureshi - nadeem.qureshi@webstep.no / 452 22 604