Hack Yourself First med Scott Helme

Webstep sin betingelsesløs satsing på kompetansebygging slår denne gangen et slag for sikkerhet og fokuset på å bygge din Cyber-Offence kompetanse og bruke den på deg selv. Scott Helme - en av de største navnene innen WEB sikkerhet kommer til Trondheim for å kjøre workshopen Hack Yourself First etter å ha teamet opp med Troy Hunt.

TID | STED | PRIS

Tid: Lørdag 23. mars - Søndag 24. mars fra kl 0900 - 1700
Sted: Radisson Blu Royal Garden Hotel Trondheim, Kjøpmannsgata 73, Trondheim.
Pris: 2 dagers kurs - NOK 5 000,- eks mva

Forberedelser

Eventuelle forberedelser blir oversendt i god tid før kurshelgen.

Scott Helme er Security Researcher, international speaker og forfatter av bloggen  scotthelme.co.uk . Han står også bak populære sites som  securityheaders.com  og  report-uri.com  - gratis verktøy som hjelper deg med å bygge sikrere tjenester.

Scott Helme er Security Researcher, international speaker og forfatter av bloggen scotthelme.co.uk. Han står også bak populære sites som securityheaders.com og report-uri.com - gratis verktøy som hjelper deg med å bygge sikrere tjenester.

Hack Yourself First

Sannsynligheten for at nettopp din WEB site blir hacket blir bare større og større med tiden som går. Statistisk sett er oddsen svært lav for at nettopp din site blir angrepet, men antall alvorlige sikkerhetsproblemer fortsetter å øke med en hastighet som gjør det utfordrende å få bukt på problemene. Spesielt i disse microservices tider er det viktig å gjøre ting korrekt: “Done right, and microservices can increase the security of your vital data and processes. Done wrong, and you can increase the surface area of attack.” - Sam Newman.

Hack Yourself First er en workshop med fokus på viktigheten av å søke ut sårbarheter i din egen programvare før hackerne gjør det. Sørg for å bygge nok Cyber-Offence kompetanse, rett den mot deg selv, slik at du finner og kan fikse sikkerhetsfeil før den onde siden finner og utnytter dem.