Kompetanseweekend 26. og 27. oktober 2019

Azure Deep Dive & Specification by Example

Sammen med Mike Pfeiffer har vi laget et skreddersydd todagers dypdykk i Azure. Det vil være en svært interaktiv helg med mange praktiske oppgaver og det blir mye diskusjoner rundt de vanligste forvirringspunktene som er i Azure.

I forkant av denne helgen vil vi distribuere fire prosjektbaserte treningsøvelser. Dette vil være praktiske, interaktive løsninger som kombinerer flere Azure-tjenester som hjelper utviklerne med å fokusere på virkelige konsepter. Disse vil være designet for å utdanne kursdeltakerne samtidig som de får øvelse i å bygge og distribuere applikasjoner i Azure.

 
mike.png

Mike Pfeiffer

Mike Pfeiffer er grunnlegger av CloudSkills.io, teknologirådgiver, forfatter og mentor for utviklere på vei inn og opp i skybaserte teknologier. Han har tidligere arbeidet for både Amazon og Microsoft og er en stolt Microsoft Azure MVP.

Mike er bidragsyter for flere online publikasjoner inkludert Medium og TechTarget.

Hver uke deler han tekniske tips og karriereråd for folk som jobber i tech-industrien gjennom Pluralsight, hans egen podcast, og nyhetsbrev.

Specification by Example er en collaborative approach for å definere krav og tester basert på å fange realistiske eksempler i stedet for abstrakte utsagn. Det er hjørnestenen i alle vellykkede krav og test- og kravstrategi med smidige og agile prosesser, for eksempel Scrum, Extreme Programming og Kanban. Denne workshopen lærer deg hvordan du bruker spesifikasjoner ved å eksempelvis bygge bro mellom kommunikasjonsgapet mellom interessenter og implementeringsteam, bygge kvalitet i programvaren fra starten av, designe, utvikle og levere systemer som er egnet til det opprinnelige formålet.

 
gojko.jpg

Gojko Adzic

Gojko Adzic er partner i Neuri Consulting LLP. Han er vinneren av European Software Testing Outstanding Achievement Award 2016 og prisen for den mest innflytelsesrike Agile Testing Professional for 2011. Gojkos bok Specification by Example vant Jolt Award for den beste boken i 2012, og bloggen hans vant UK Agile Award for den beste publikasjonen på nettet i 2010.

Gojko er en hyppig foredragsholder på konferanser og en av forfatterne av MindMup og Claudia.js.

Som konsulent har Gojko hjulpet selskaper over hele verden med å forbedre programvareleveransen deres, fra noen av de største finansinstitusjonene til små innovative startups.


Tid | Sted | Pris

Tid: Lørdag og søndag 26. og 27. oktober 2019 fra kl 0900 - 1700
Sted: Webstep lokaler på Torget, Kongensgate 16 i Trondheim - se kart
Pris: 2 dagers kurs - NOK 5 000,-

Forberedelser

Vi sender deg informasjon om nødvendige forberedelser i god tid før kurset.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med
Dagfinn Haslebrekk - dagfinn.haslebrekk@webstep.no / 951 41 045
Nadeem Qureshi - nadeem.qureshi@webstep.no / 452 22 604